Nya vindar

Min blogg har över  7år på nacken. Under hela denna tid har jag inte ändrat grundmallen alls, utan bara ändrat, plåstrat om och kodat så att det ska fungera med alla de nya browserversionerna som kommit längs vägen. Om man ändrar mallen, så kan man vinka adjö till alla inställningar  man har gjort. Det är nästan som att börja om, speciellt när mitt mallbotten är så urgammalt.
 
Nåja men igår vågade jag trycka på "Använd i blogg"-knappen. Och den kvällen gick ju åt att klura ut hur jag skulle få in menyn i den nya koden jag inte kunde. Min gamla mall-kod kunde jag ganska bra och visste vart kodsnuttarna skulle sättas in, nu har jag ingen aning...
 
Det blir alltså lite kodning på agendan, samt en blogg "under construction"... och att göra det bästa av situationen, likt denna lilla pensé som tar skydd av ett höstlöv...
 
Bilden är från ifjol, då snön kom den 17.10.
 

2 kommentarer

Tallu sa...

On hienoa, kun ymmärrät html-koodia. Minulle se on vaikeaa. Olen sitä hiukan opiskellut, joten vähän olen siitä perillä, mutta kovin arka olen sen kanssa.

Minusta blogisi näyttää nyt selkeältä ja sitä on hyvä lukea! Ja tuttu bannerisi näkyy myös mobiililaitteessa. Mistä asetuksista sen voi määritellä näkymään... kunpa tietäisi :).

Kati B ~ FurnishMyWay sa...

Jag använde Google Translate för detta. Bära med mig !

Min fästman är i mjukvaruutveckling / programmering , så han gör en hel del kodning ... Men jag kommer aldrig att förstå det ! Definitivt tar mycket tålamod och uppmärksamhet på detaljer .

Och stor bild - jag älskar bilder av den lilla pensé hitta tak över huvudet !