Dream on.

Det lönar sig att drömma, och drömma på ett sätt att du vet och tror att den drömmen blir verklighet. Stora som små drömmar. Jag tror att alla mina drömmar blivit verklighet...Nu överdriver hon igen, tänker alla. Men jag har ett hus, en villa och  en vovve och volvo. Jag har ett jobb, vänner och familj, och mat på bordet, kläder på kroppen. En trädgård jag önskat mig sedan jag var liten flicka, en lika underbar trädgård som mormor hade. (Checked, på den drömmen också) Den där extra miljonen i fickan fattas ännu, men jag jobbar på det....vänta bara!

Växthusdrömmen, den satt lite hårt, men nu är den också Checked. (En dag ska jag uppdatera den till ett orangerie...men vi tar ett steg i taget) Växthusdrömmen took me by surprise. Det var nästan så att den drömmen tog mig på sängen...knappt så att jag hann med. Den drömmen blev serverad på ett silverfat. Nu överdriver hon igen, tänker alla. Men en sak som ledde till en annan som ledde till en annan, och plötsligt hade jag ett växthus på gården. Fantastikt!

Det är livsviktigt att drömma, slutar du drömma, slutar du leva fullt. Så sluta inte drömma, bara för att det verkar omöjligt! Dream on.


 
Allt börjar med en liten försiktig dröm.....
 
 
 

2 kommentarer

Susie på Stjärnarve... sa...

Du har helt rätt, slutar man att drömma och se framåt - då är det slut! Alltså livet!! Så fortsätt drömma.....
KRAM och GOTT NYTT ÅR
Susie

pioni sa...

Unelmoiminen on ihanaa ja joskus unelmat toteutuvat!
Ihanaa ja unelmarikasta puutarhavuotta 2015 sinulle!