Nästa nivå!

Förutsättnignarna att lyckas bättre med frösådder och övervintringar av tex pelargoner, blev 100% högre när vi fick vårt garageförråd klart, samt växthuset jag köpte i fjol. Nu finns det möjligheter att dra upp frön i lite kallare miljö, än endast varm inomhus miljö. Nu kan jag bespara familjens nerver från smutsiga jordiga byttor som brukar drälla i varenda fönster i huset under vårmånaderna. Det finns liksom inga dåliga ursäkter längre...det var väl bra, antar jag!

Jag fyllde år igår (25 i år igen). Min födelsedag brukar betyda att det finns hopp att våren är på antågande. Min födelsedag brukar betyda, att innan vi vet ordet av är vi fulla av trädgårdshormoner och börjar bete oss därefter...*skratt* Man börjar tex beställa alla möjliga och omöjliga frön...

Mina nyinköpta frön bränner i fröpåsarna. Få se hur vi lyckas i år! Blir det långa bleka rangliga plantor i år igen som åker raka vägen i komposten, eller? Men nu var det ju så att förutsättningarna var upp i 100% högre, jag sade ju det själv! Nu har jag tagit upp min trädgårdsodling till nästa nivå, ett trappsteg högre i trädgårdsodlingens nivåer. Wow...


2 kommentarer

Anjas Hill sa...

Grattis till både 25 årsdagen ;-))! och till de nya höjderna inom sådd!
Själv fyller jag numera 55 varje år...;-))!

Lycka till med de nya nivåerna! Berätta hur det går! /Anja

Rost och rädisor sa...

Grattis på födelsedagen och de nya höjderna.
/Anette