Godmorgon Garden

Välkommen söndag, en solig sådan! Det blåser, men ändå bättre än regnet och vindarna från hell som svepte förbi igår.
När solen skiner en sommarmorgon, så finns det ingen trötthet i min kropp. Jag vill ut In the Garden så fort som möjligt. Morgnarna är så underbara i trädgården, ljuset är speciellt och luften klar. När jag kör barnen till skolan på vardagsmorgnarna, brukar vi köra förbi en tant som pysslar i sin trädgård redan kl 7:45. Det kommer säkert jag också att göra ... då får de kommentera precis vad de vill. Barnen brukar säga "va tiiiidigt hon är i trädgården, när hon kunde ha sovmorgon...". Vi får väl se!Mina skor, eller nåja de var ju inte mina från början....men nu är de mina, och står blommiga och fina, för 8:nde sommaren. Ha en skön söndag alla gröna själar och alla andra själar!

Inga kommentarer