Projekt 2015

Med facit i hand kan vi konstatera att fjolårets byggprojekt blev för stora och för många. Tre-fyra sten-tunga byggprojekt blev nästan för övermäktiga. Nu känns det dock skönt att vi har rott dem i land, att de är klara. Ok, nästan klara.

Jag kan ha ett sting av dåligt samvete att jag drog in maken i dem alla. Jag vet inte varför det blir så. Jag går in i de tunga projekten i god tro att jag klarar det själv. Kanske är det så att maken tycker synd om sin fru, som med sin envishet till last, sliter sig i stycken, bara för att hon VILL så mycket. Jo jag vill så mycket, men kan och hinner så lite.

Vi hade egentligen 3 tunga stenprojekt igång samtidigt + ett jordprojekt

1. Stensättningen runt brunnen. Jag gjorde själv det tunga jobbet att samla in sten, och det mesta av stensättningen, men maken gjorde slut-finnishen, stenkransen runt brunnen.


2. Projektet med förrådet bakom garaget. Mitt impulsköp, ledde till ett stor projekt. Det var inte bara förrådet, utan allt runt omkring det. Jordmaterial som skulle flyttas från A till B, planering och inköp, samt sättning av stengång.


3. Stensättning av det bortre högra hörnet. Det var ett tungt projekt som nästan enbart sköttes av kära maken.


4. Sist men inte minst, förvandlingen av det främre högra hörnet, invid vägen. Jag skottade bort X antal kubik jordmaterial, och skottade dit 4 hektar jord.  Detta projekt tror jag inte att jag har bildbevis på förutom högen med 4 kubik jord...4 kommentarer

Rost och rädisor sa...

Rejäla projekt och fint blev det! Känner igen det där med att vilja mycket, men man vill ju se sina visioner i verkligheten och gärna så snart som möjligt.
Allt gott
Anette

Livsnyderhaven.dk sa...

Smukt ser det ud. Spændende hvad 2016 vil byde i form af projekter. Godt nytår til dig.

Havehilsner Maria

Drömgården sa...

Lyckade projekt var det också! Det blev jättesnyggt! Ser framemot att se hur resultatet bakom garaget blir nästa säsong! :)
Kram Kitty

Trädgård På Djupet sa...

Gu, vad ni har jobbat! Imponerande, och väldigt snyggt! Hoppas ni får ett toppenbra 2016 också!