Hon som talar med blommor

Under de 8 år jag varit aktiv trädgårdsbloggare är det förvånansvärt många av mina bloggsystrar och bröder,  som bloggat lika länge som jag. Hur kan de komma sig att vi är så långlivade. Det skulle vara intressant att veta hur det ligger till i andra bloggkategorier, eller är vi trägårdsmänniskor ovanligt tålmodiga och sega. 

När jag bytte bloggtemplate miste jag alla länkar till  mina favoritbloggar. I samband med att jag sökte upp dem på nytt, ramlade jag över många nya roliga bloggar. En av de nya favoriterna är:Bloggerskan verkar vara en besläktad grön själ, som skriver ungefär som jag tänker. Hon rör sig utanför de vanliga ramarna. Jag gillar att hon är lite "New Age" och nytänkande med nyanser från ett annat perspektiv än vi är vana vid. Gillar! Visst, sen är det ju skönt att veta att det inte är bara jag som hör röster, att det finns andra som också talar med blommorna. Dessutom gillar jag hennes akvarellmålningar, jag försöker själv producera lite akvarellkonst, fast det går ju inte så bra...


Ha en skön lördagkväll alla gröna själar och alla andra själar!

3 kommentarer

Drömgården sa...

Tack för bloggtipset! :D
/Kitty

Meta sa...

Henne har jag följt ett tag och jag gillar hennes blogg jättemycket så bra tips och nyttigheter man får till livs.
Ett stort Tack för fröna, skrev om det dag i ett inlägg.Ska bli så spännande att se om jag lyckas, tänker testa med lite att så nu i höst. spar lite till våren i krukor.
Ha nu en fin och bra vecka
Kram Meta

hottub sa...

Hej. Jättekul! Tack för länken!