Blommig Fredag: I år ska jag...

Blommig Fredag med temat: I år ska jag...

Ja vad ska jag göra i år? Till att börja med har jag massor av små plantor på gång, och jag har ingen aning om hur jag ska hålla dem vid liv tills de flyttas ut. Samma visa varje år, man kan väl kalla det ett delikat problem, eller hur?Jag har 2 projekt från ifjol som lämnade ofullbordade + ett helt nytt projekt för i år:

Projekt1: Gräva 10 meter för en häck, fylla åter 10 meter för en häck! Det betyder ganska många meter med skottkärran för fru trädgårdist. I år ska det ändå ske.

Projekt 2: Dammen. Innan denna sommar är till ända, ska det finnas en damm på denna plats. Mitt högre jag ser skeptisk ut, men jag insisterar. Det kommer att ske!!


Årets projekt, är odlingslotten, jag plötsligt hade skaffat. Jag vet inte hur det gick till, jag antar det var mitt högre jag som ordnat detta. Jag är oskyldig. 

5 kommentarer

Maribel sa...

Jag väntar med mina sådder, just för att de inte skall bli så långa och rangliga, innan jag får ta ut dem. Men snart står de här inne på en hylla i flera våningar. Lycka till med häck och damm.
Trevlig helg /Marika

Trädgård i Torslanda sa...

Ganska stora projekt på din lista men vad bra det kommer att bli när du är färdig.
//Helene

Veronica sa...

Jag fattar precis ur det är med de där sådderna! Fasiken, det går inte att stoppa trots att jag varje år säger att jag inte ska börja så tidigt!!
När ska man lära sig?

Kul med en ny blogg :)

//Veronica

Veronica sa...

En ny blogg i Blooming Friday menar jag såklart :)

Drömgården sa...

Det kommer att bli så bra med en damm där!
Ja hur gick det till det här med odlingslotten... Jag har planerna färdigt, alla frön är inskaffade, några sorter kommer jag att köpa som pluggplantor, en ny frysbox är hämtad till skörde-förvaring... men plötsligt slogs jag av en skräckblandad förtjusning! Det ska bli sååå roligt... men vilket jobb innan alla bäddar är klar! tänk om sorkar och ohyra förstör allt? Tänk om jag inte hinner med? Kommer jag att lägga ut tid och pengar nu och sedan lämna över lotten nästa år? eller tänk om det lyckas? tänk om jag får massor av skörd? tänk om detta är något jag vill göra många år framöver? Fasa och lycka blandat... ;)
/Kitty