Kurs att fläta videkorg

Jag brukar försöka få tillverkat en videkorg varje år, för att komma ihåg tekniken. I år skulle latmasken satt stopp för det, om inte mina kollegor skulle ha frågat om en videflätningskurs. Ock så blev det. 

En hel kväll efter jobbet satt de (på köksgolvet) hos mig och flätade sina livs första videkorgar. Det krävs en stor portion tålamod och enviset att fläta en korg, men alla var en stolt ägare av sin första flätade korg innan de åkte hem. 

Jag hann inte själv fläta min korg färdigt under kurskvällen, men jag gjorde det ikväll. Vilken tur att mina korgar inte behöver vara perfekta., varje korg är unik. Vill man ha en perfekt korg kan man ju lika bra gå och köpa en...


4 kommentarer

Saila sa...

Oj vad den är vacker! Dina kollegor har verkligen tur att ha dig.

Malin sa...

Såå snygg! I like!

pioni sa...

Voi siitä onkin liian kauan kun minä olen pajua taivuttanut, voisinkin yrittää köynnöstukea väsätä.
Sun kori on kaunis!

Nina sa...

Ååh, så fin!! Du kan väl lära oss nångång på trädgårdskaffe?! ;)