Lycklig Lottad

Jag fick ett meddelande i morse av "Super" Sandra att hon förberett min odlingslott lite åt mig. Gissa vem som blev glad. Sandra har sin enorma odlingslott mitt emot mig, nu vet jag inte i skrivandets stund hur stor hennes odlingslott är, men den är verkligen stor. Vid min högra sida har jag en till nörd, Kitty, hon har också en stor lott på gång. Själv har jag "bara" 100m2, vilket räcker gott och väl för en rookie som mig... 

Känner mig lyckligt lottad att få utnyttja dessa super-kvinns know-how om köksträdgårdsodling, samt hur man förbereder en 100 kvadrats ogräs härdad lott! 

Konstaterade idag att det känns bra att få dela galenskap med andra galenpannor!

   

1 kommentar

Drömgården sa...

HAHHAAAA!!!! Den sista bilden alltså!!! :D
Ja visst är det kul att vi bestämde oss för att odla där alla tre! Så får vi gääälnas å nööördas ilaag! :D
/Kitty