Blommig Fredag- Kan det bli bättre?

Nu vill jag påstå, att från och med nu, kan det bara bli bättre. Vi fick snö i morse med den kalla nordliga vinden från hell. Tänk att uppleva snö i juni, ofattbart och onaturligt. Nu kan det bara bli bättre, visst? De röda tulpanerna får symbolisera trädgårdens energi, kärlekens färg som får locka till sig positiv energi. Trädgården behöver all energi nu, det har varit en tuff början på trädgårdssäsongen. Men nu kan det bara bli bättre!


Fler bidrag till Blommig Fredag med temat Kan det bli bättre?, finns här.

5 kommentarer

Anni sa...

Nej, det är inte klokt att få snö i juni! Men tänk vilken häftig bild du skulle fått om det varit vitt bakom din fina tulpanbukett ...

Villrose sa...

Snø? Hm, ja vi fikk en god dose i mai. Men nå blir det sommer :)
God pinsehelg!

Charlotta sa...

Jag brukar tänka att varje dag är "den bästa" med det som den bjuder. Men, snö i juni... näe... stackars dig vill jag nästan säga. Tur att du har vackra tulpaner som lyser upp din dag i alla fall. ♥

Maribel sa...

Snö i juni, låter inte kul. Visst var våren kall här med, men då är vi lyckligt lottade. Hoppas värmen kommer snart till er.
Ha en fin helg/Marika

Anjas Hill sa...

Nämen stackars dig! Det är ju inte klokt att behöva "beundra" snöflingor i juni! Skärpning Vädergudar! Låt nu oss, stackars nordbor, ha det lite hyggligt! Om Ni inte vet hur man gör så kontakta mig. Jag har en perfekt plan:-)
Annars tycker jag att röda, "mogna" tulpaner har en fin symbolik!

Hyvää viikonloppua!
Anja