Internationella Vallmo dagen - Lotteri

Ifjol gjorde jag trädgårdsvärlden en tjänst, och grundade den 

"Internationella Vallmo dagen",

som infaller varje år 12.8. Jag måste dock erkänna att jag glömde bort att uppmärksamma denna viktiga dag i år. Men nu vill jag att vi i allfall firar vallmons dag, genom att jag lottar ut ett stort knippe med vallmokapslar. Jag har valt ut enbart av de finaste kapslarna, och försökt få in av alla färger, röda, rosa, vita och lila både som dubbla och enkla.

För att jag ska kunna skicka dem innan kapslarna spricker upp, vill jag avsluta tävlingen redan om en vecka, söndagen den 3.9 kl 22.00. 

Delta i utlottningen genom att helt enkelt skriva en kommentar här nedan (kom ihåg att du kan inte vara anonym) eller skriv en kommentar på:
Instagram: @nina.gustafsson

Gör så här med dina vallmokapslar:
Du kan torka vallmokapslarna ute, på ett regnfritt soligt ställe, eller inomhus (utan vatten). Vallmokapslarna spricker upptill när fröna är mogna. Förvara fröna torrt och mörkt. Vallmofröna kan du spara till nästa vår, eller sprida ut en del av fröna just innan vintern tar andan av hösten. Lycka till! 

 

Ha en skön lördag alla vallmoälskare och alla andra älskare!

8 kommentarer

HennaMar sa...

Jag har aldrig haft dubbla, men i år hade jaget en som jag kallade Monsterpoppy. På riktigt heter den Schwartze Schwan. Alltså med

Marietta sa...

Jag älskar alla slags vallmor. Med i utlottningen :)

Christina Nilsson sa...

jag har aldrig haft dubbla,liknar
ju pioner

Johanna sa...

Jag är med :D

Leena sa...

Vallmon är så vackra och den dubbla är ju extra fin. Jag vill också gärna var med i utlottningen. Planerar utökad rabatt till nästa vår, där vallmon kommer att passa perfekt.

Anonym sa...

Javisst vill jag ha chansen att vinna frön till sådana skönheter!
Marika

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Åh vem älskar inte Vallmo?Så klart jag vill vara med på lottningen 😊

Unknown sa...

Nämen ååh! Jag vill va med! Har en hel trädgård som står inför planering :)