Måndagstema: "Färgklick"...

...fast på Fredag. Jag hängde med på Drömgårdens måndagstema länksamling med min bild av de vackra luktärterna. Vilken färgklick, och doftbomb. Jag slängde mig på solsoffan på terassen igår och tittade upp mot dem. Luktärterna har växt sig så långa att de lutar över terasskanten och över mig. Jag låg och stirrade på färgklicken och drog in doften. En halleluja moment, vill jag påstå! En riktig regnbågsparad in The Garden.

Detta tangerar i Pride vi deltog i förra helgen, i Nykarleby. Kärlek är kärlek. En  påminnelse om att låta alla blommor blomma i regnbågens alla färger. 


Nykarleby Pride

Nykarleby pride
Du hittar fler inlägg med "Måndagstemat:Färgklick" hos Kitty i hennes blogg Drömgården

1 kommentar

Drömgården sa...

Kul att du hängde på! Och kul att du även fångade vår färgstarka pride-dag! :D
/Kitty