Var är Bosse?

Vår lilla tiger engagerar hela familjen med sin nyfikenhet och otroliga snabbhet. Vi har ingen chans att hinna med även om han har en mystisk defekt i bakre kroppen som gör att han är svag i höfterna och har balansproblem. Han hinner över allt, och undersöker varje vrå av trädgården. 

Vi vill ju inte att han ska springa undan och inte hitta hem, så vi gör vårt bästa med att försöka hålla ett öga på honom hela tiden. Tanken var att han skulle vara en innekatt, men han är allt för äventyrslusten för det, och smiter ut vid varje chans han kan få. Han till och med smiter ut genom fönster, som står lite på glänt.

Så den eviga fråga denna sommar är: "Var är Bosse?"

 
 

2 kommentarer

Anjas Hill sa...

Kära Bosse!
Dina "föräldrar" är så där löjligt oroliga för dig, bara för att du e snabbare och mindre än de. Men, lugn, bara lugn. Det är nog för att de älskar dig och de som vuxna vet hur grym världen kan vara.
Mina e likadana. -Var e Maija? -Är hon hos grannen? -Var sover hon dessa varma dagar när hon föredrar att vara ute istället för inne där det är svalt och skönt?
Sen är mina så konstiga. Speciellt "mamma". Hon uppskattar inte presenter jag kommer till henne med...ibland levande...ibland döda...Nä. Vi förstår inte alla gånger varandra...fattar inte varför hon blir så hysterisk över en mus under matbordet...aptitretande, tycker jag, om jag får säga min mening :-)
Ha det så gott! Du ser riktigt cool ut.
Mjau, kurnau, din vän Maija

Cajsa sa...

väntar med spännnin
g på att Bosse ska smita över till vår gård så vi får leka med honom en stund :) För väluppfostrade Nessie kommer nog aldrig så långt! Cajsa