Gardenladder ♥ Trädgårdsstege ♥ Puutarhatikkaat

Bild från Viherpiha 2/2009
garden ladder

För någon vecka sedan besökte vi farmor o farfar i Petsmo. Då passade vi på att ta en tur till Vasa, min man och jag. Det gäller ju att ta tillvara de få stunder man kan umgås på tumis, det vet ju alla som har barn!

Så vi styrde mot Vasa. Gubben skulle egentligen till Budo-shoppen, men jag föreslog att vi också skulle köra via Army-shop eftersom han länge tänkt gå dit och se. Armyshop ligger nära en hel del intressanta loppis-shoppar, man måste ju använda lite smart taktik, jag kan ju inte direkt gå och föreslå att vi ska gå till loppis, då blir det ju tvärstopp : )

Ok, efter besöket på budo-shop åkte vi till Army-shop, jag råkade också veta att det finns mer än camouflage dräkter och kängor i den butiken, nämligen även antika saker...något för mig alltså!

Jag trodde inte mina ögon när jag såg en gammal trädgårdsstege stå där i ett hörn, och inte bara en utan 2 stycken, en mindre och en större. Wow.....Jag visste inte hur jag skulle kunna se på prislappen, för jag visste direkt att den kommer med mig hem...

Priset var också wow...men min man plockade snällt fram plånboken, han kände kanske igen den där minen jag hade. Till och med damen bakom kassan, tyckte att jag skulle krama honom när vi kom hem. Det kommer att ta länge innan jag är oskuld igen, jag menar innan jag betalat tillbaka min skuld till honom, för priset var verkligen wow....

Nåja, nu kommer poängen med hela inlägget. Den som hela sitt liv önskat sig en trädgårdsstege kan söka sig till Army-shop i Vasa, för det finns en till stående där (jag köpte inte båda). Men ta med en tjock plånbok, eller någon som har en tjock plånbok :)

Jag väntar med spänning på att få min stege hemlevererad från Petsmo, vi fick den inte i bilen nämligen...men men den som väntar på något gott!

Ha det gött!!!

5 kommentarer

Bea sa...

Wow...en stege...jag borde slänga mig i bilen direkt för att få den andra!! Lite sent påtänkt.
Min make har nog slutat förundra sig över alla "rostiga" idéer och gammalt skräp som kommer hem till oss ;)
Men Petsmo...är välbekant för mig, tänk hur liten världen är! (Bor inte där)
Grattis till fyndet! /Bea

Gunilla sa...

Vilken lyckans ost det är för långt att åka för mig. Men jag har ögonen vidöppna när jag går på loppis men inget napp ännu. En gammal trampsymaskin från 1946 har jag fått tag i den skall bli ett bord, en zink mjölkhämtare plus lite diverse små plock. Jag får ju så många ideer från er bloggare så att mitt förråd blir väl för fullt :o)

Ha en fortsatt bra dag

Gunilla

Hjärtat Mitt sa...

Så mycket fint du verkar ha här inne hos dig. Nu ska jag kika runt ett tag.
Stegar är verkligen svårt att få tag på. Det är nog många som letar.

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Åh, jag förstår dig PRECIS!!! Tusan att det skall vara en bit att köra dit! Vad glad jag är för din skull!!!kram!

Anonym sa...

Arvaas mitä? Ihastuin itsekin juuri samaan Viherpihalehden kuvaan ja olen jo pariin otteeseen ihastellut Army Shopissa niitä isompia tikkaita!!! Taidamme ihastua samanlaisiin asioihin ja tosiaan tuo värimaailmakin menee yksiin! Hassua! Tykkään myös blogistasi.