Torkvinda i trä ♥ Puinen pyykkiteline ♥ Wooden clothesline


Tänk att få hänga ut sina lakan och kalsonger ut i vårsolen och torka :) För mig, som inte ens äger en terass ännu, låter det som en härlig tanke!

Jag körde en fredag eftermiddag, hem från jobbet, förbi Ann Bäck:s lilla härliga designbutik i J:town (Jakobstad, eller för oss som bor här...Jeppis). I samma ögonblick som jag körde förbi, tyckte jag att jag såg en skymt av en torkvinda i trä inne i butiken...

Oj, såg jag rätt? Jag bara måste vända tillbaka och se...och jovisst var det en torkvinda.

Ann Bäck själv säger att hon har haft sin ute i ur och skur i 5 år och den blir bara vackrare...Inne i butiken kostar den 160 €.

Denna torkvinda heter Edblad torkvinda, och tillverkas av svenska företaget Edblad & Co. Den är tillverkad i obehandlad furu och är 2,35 meter i utfällt läge.

3 kommentarer

Gunilla sa...

Vilken fin torkvinda men lite dyr kan jag tycka. Men fin var den.

Ha en fortsatt fin dag

Gunilla

Maria sa...

Kerrassaan ihana pyykinkuivatusteline. Meidän pyykinkuivatustelineen paikka on vain kovin tuulinen; enpä usko puisen siinä kestävän... muutama puuvartinen päivänvarjokin on kesätuulissa jo mennyt rikki.

Bea sa...

Den gillar jag med! Kanske det blir roligare att hänga tvätt samtidigt också med en så fin torkvinda ;)

Tack för gullig kommentar - jag gillar att skriva ;)
Ha det gott! /Bea