Som hugget i sten

Jag kunde inte hålla mig, utan jag grävde upp min "sten" som jag gjutit ner i en form i lerjord. Min sten hade torkat helt bra, och jag fick lös den . Jag högg bort onaturliga kanter, och försökte få fram lite av den där nötta och levande sten ytan. Jag försöker få den att mossa till sig med hjälp av naturen. På med mossa, lite jord och sur jougurt, så får vi seeeeeeee :)
.
.
.
Inlägget om betong-jobbet finns här.
.

8 kommentarer

Thorins Trädgård sa...

Vad fin den blev! Visa mer!! :D

Marit

Bea sa...

Hejsan!
Bra jobbat! Men hur i all sin dar fick du den stora betongklumpen ur jorden :)
Den blir säkert vacker när tidens tand får sätta spår i ytan på betongen.
Trevlig kväll1 /Bea

Hannele sa...

Hos oss har det söndersprängda berget fått massa mossa..

Annika Christensen sa...

Vad fin det blev och vad kul att du visar oss hur det gick.
Ha det gott
Annika

Gunilla sa...

Vilken fin betong bänk det kommer att bli. Väntar med nyfikenhet på att få sw resultatet.
Ha en fin kväll
Gunnilla

Lotta 8`) sa...

Men oj vad duktig du är! Gjuta en stor sten.... kors! Och roligt att det gick bra och att den höll. Jag blir väldans sugen på något liknande, behöver en trampsten till vedboden. Tack för tipset och hoppas vi får se var du har placerat ut den :)

Ha det så gott, :)

åsa sa...

alltså du e ju helt fenomenal! Kom hit å gör å...

Hjärtat Mitt sa...

Vad roligt att den blev bra. Nu blir jag nyfiken på slutresultatet :)

Tack för din serie om idébanken. Det blev många tips att komma ihåg och kanske ta efter.

Kramar Mari