I N S P I R A T I O N

Bild lånad från House Doctor
.I N S P I R A T I O N finner du

♥H Ä R♥


.

..planteringsbord pottingtable istutuspöytä hageblog hage blog haveblog have

15 kommentarer

Sköna uterum sa...

De här bilderna passade mig perfekt idag att titta på har funderat på hur planteringbordet i växthuset skall se ut, härifrån får jag massor av inspiartion och ide´r,vilka bilder snyggt... måste visa min man det är han som skall snickra ihop ett...

Gunilla sa...

Urläckert.Bara att njuta i fulla drag

Ha det gott
Gunilla

The Secret Garden sa...

Hejsan! Jag har inget planteringsbord...jag ligger på knä på backen och planterar..
Men fina bilder på borden!
..jag skulle vilja ha ett växthus också:)

Trevlig kväll!

kati sa...

Löysin juuri eilen blogisi ja nyt olen ihastellut vanhoja postauksiasi. Niin paljon kaikkea kaunista on täällä sinulla ja todellakin inspiroivaa. Ihanan blogi!!

Annika Christensen sa...

Den bilden känner jag igen...
Såg dem på mässni Stockholm.
Skall se om jag blir färdig med något fin planteringsbord i år.
Verkligen kul grej det där
Ha det bra
Annika

AnnA sa...

Hej!
Jag har en liknande bild i huvudet, men så länge vädret och snön är där den är, så får den vara kvar i huvudet...
Ha en bra dag!
hälsn
AnnA

Torunn sa...

Go ahead! :-)
Og tusen takk for hyggelig besøk :-)
Klem Torunn

Hanna sa...

Tittade igenom 'dina' planteringsbord igen... så mycket inspiration!
Jag har länkat till dig idag, i ett inlägg om planteringsbord :)

Ha d gott!
Kram Hanna

Godastunder-tokigaidéer sa...

Hej,
Detta är mitt första besök hos dig, hittade hit från Hannas. Gud vilka härliga bilder du delar med dig av, allt jätte fint.
Tack för titten jag kommer åter.

Kram Anna

Vita drömmar och choklad sa...

Hej!
Inspirerande blomstrande blogg du har.
Kram Milla

Unknown sa...

Det var precis vad jag behövde, är i planeringstadiet för att snygga till vid planteringsbordet. Det fanns en massa snygg, härliga att bli inspirerad av.
Ha det bra.
//Camilla

Christina sa...

Jag hittade hit idag från Hannas blogg. Vilken underbar blogg du har! Så mycket fina bilder! Jag hoppas få gjort ett planteringsbord i sommar. Vi ska göra om i köket, så jag tänkte ta den gamla diskbänken och fixa till den till ett arbetsbord. Hoppas att det funkar.
Har lagt till mig som följare av din blogg.
Tack för all ögonfröjd!
Christina

Monica sa...

Hej. Hittade till dig dig via en annan blogg och fastnade. Hur bra som helst att få lite inspiration om hur man kan förbättra för sig själv, genom att uppdatera sin planteringshörna :) Det finns mycket kul att läsa här och jag återkommer gärna så jag lägger till dig i min blogglista ...OK?
Tjingeling
Monica

Unknown sa...

Hei en liten hilsen fra Norge. En utrolig flott blogg du har. Jeg må abbonere her, så jeg kan følge med.

Njut i din trädgård sa...

Jag har inget planteringsbord, men fick en ide från din bild. Jag har nämligen ett skrivbord som jag tycker mycket om men inte kan placera här inne. Undrar om jag kan behandla det så att det kan stå ute för då HAR JAG ETT PLANTERINGSBORD!

Ha det gott!