Sherlock Holmes

Man behöver inte vara detektiv för att konstatera att det sker något ovanligt ute i solskenet. Kanske är det rentav ett äventyr som pågår?



NÅGON har placerat en tobaksfimp
Mystisk tobaksfimp
[gör en mouseover ] invid snödrivan…Frågan är dock vem, när och varför. Ingen i huset röker…Mystiskt!! Dessutom, står hustomten på trappan (fortfarande), precis som om den vill berätta något. Den pekar mot den lilla granen, kanske den tycker att jag kunde byta ut den mot björkris istället..hm…Usch pinsamt nästan! Inte nog med det, samtidigt märker jag att bakom den lilla granen står fortfarande mina stilleben-skridskor. Tomten har nog rätt, det ÄR ett mysterium, hur kan vinter-sakerna fortfarande stå framme? Finns det månne en person som bor i detta hus som inte har kontroll på vår och vinter stilleben?



2011-03-26 0762011-03-26 085



Detektiven hittar ännu flera avsöjande ledtrådar! De gamla skidorna står ännu framme, liksom den antika snöspaden. Med en detektivs skarpsynthet ser man dessutom att julljus ännu slingrar sig i ljungen på den gamla cykeln. Julljus när vårsolen lyser????



2011-03-26 0812011-03-26 072



Den sista ledtråden styrker misstanken, som leder till den avgörande slutsatsen. Den naturligt gjorda beskärningen, säkert en hare…får vårdetektiven att märka de gröna knopparna på syrenbusken …



2011-03-26 098


Ledtrådarna avsöjar att VÅREN är på antågande....


Vårdetektiven, har åter igen, löst ett mysterium!

1 kommentar

Rose Garden Malevik sa...

Visst e de UNDERBART :)
Våren kommer i år med :)
Hoppas allt e väl
Å missa inte


S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

VÄLKOMMEN att vara med :)
Håkan