Lassen Punamaali

Jag försöker varje år ändra mina blomarrangemang, hitta nya lösningar och komma med nya ideér. Men min "Lassen Punamaali"-bytta med blåa penseér kunde jag inte vara utan i år heller...älskar älskar älskar min Lasse Rödfärg målarburk med ett fång glada miner!

5 kommentarer

signerat 71 sa...

Det kan jag förstå!!! Jag planterade ett fikonträd i fjol i en gammal målarburk - blev hur läckert som helst.
Ha en fin vecka.
Kram Jenny

Unknown sa...

påminner om kreta som vi just var till och mexico som vi var till för ett par år sen, man tager vad man haver i burkväg och planterar! =)
ha en bra dag
susanne

Helén sa...

Haha...va coolt. Hade aldrig kommit på tanken, men det va supersnyggt! Fina Penseér osså!//helén

Lilla My sa...

Skrev åt dig på FB men jag kan ju säga det här också att rosa maskros frön köpte jag från joyseeds. I fjol var det bara blad i år blomning, härligt! Järnvägsäppelträdet blir faktiskt 2m i diameter....
Ha det bra
Lotta

ps. Hur mår lavendeln?

intopii sa...

Kyllä se Lasse sitten osaa ;-)

Samoin Nina. Ihana yhdistelmä <3 Ihailen niin ihmisiä, joilla on tuollainen luovuuden lahja. Minulla sitä ei ole ollenkaan :-/