Bostads-Mäss with me № 3

Sista inlägget om Bostadsmässan för i år! Jag gillade pergolan och planteringslådorna. Jag skulle kunna tänka mig både ock i min trädgård!

 

 

ykannustaloykasvilava istutuslaatikko

ykunttapihayinspiration

 

Om ni undrar varför jag fotograferat lingonriset så vill jag informera om att det är för att det är dit rullat, precis som gräsmatta på rulle. Företaget som säljer säljer lingon- och blåbärsriset på rulle heter Suomen Kunttapiha.  Check it out!

 

yprofideckyrobotklippare

 

En sak är säker. Skulle vi ha haft lite extra i plånboken skulle vår trass blivit gjord av UPM Profi Deck! Gjord av återvinningsmaterial och dessutom himla snyggt!

 

…och tänk att ha en robotklippare hemma…det våre väl något!!

 

ylawn

 

….varför odla gräsmatta när man kan ha snygga stenar istället…

 

Ok, det var allt från Bostadsmässan i Karleby. Over and out!

 

Läs även:

Bostads-Mäss with me № 2

Bostads-Mäss with me № 1

 

© www.mineden.com

3 kommentarer

Annelie sa...

Ooooh, de där planteringslådorna gillar jag också. Så fina i vitt.
Håller med dig att jag skulle nog också ha en altan gjord av det där materialet. Har hört att det är väldigt lätt att underhålla.

Lingonris på matta? Coolt, come on and roll it out hos mig också.

Kram

Rose Garden Malevik sa...

oj,,,,,,så mkt fint :)
åså somrigt....
missa inte,,,,,,,

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

VÄLKOMMEN :)
Håkan

Susie på Stjärnarve... sa...

Jättesnyggt, precis min stil! Men...någon påtalade att det här med gröna frodiga trädgårdar håller på att förvandlas till kala designade stenträdgårdar - och det ligger kanske något i det!? Fast otroligt snyggt är det, och vi som har stor trädgård kan ju unna oss en massa sten både här och där. *fniss*