Bostads-Mäss with me № 2

I mitt förra inlägg om bostadsmässan beklagade jag mig över trädgårdarnas idetorka. Jag förstår mycket väl att det är en otrolig tidspress på husbyggena, men…om det fanns någon annan som styrde upp trädgårds-projektena…? Nåja allt handlar ju om pengar. Men jag tror att mässan skulle dra en ännu större publik om även trädgårdarna var sevärda. Det om det…

 

 

Det fannd en hel del planteringslådor. Det gillar jag.  Här en Urban look!

 

 

Lantlig look….

 

 

 

Öh…tanken var säkert god…

 

 

 

Annars brukar jag inte tycka att fristående blomgravar är snyggt, men det här funkar ju!

 

Läs även: Bostads-Mäss with me № 1

© www.mineden.com

2 kommentarer

Anonym sa...

Ja visst fanns det några guldkorn på mässan, jag gillade tex anvias trädgård där dom ´sparat´ lite ´skog´ i ett hörn, men annars kändes det lite knapert på trädgårdsfronten....

Jo jag tror att loppiset kunde ha varit nåt för dig. Var en hel del halvsöndriga saker som kistor utan botten, rostiga hinkar och dyl. Saker som man kanske inte vill ta in, men som passar utmärkt i trädgården. Var dock god åtgång. Massor av folk redan från start och tror att vi sålde mestadelen under de 2 första timmarna.

Men nu kommer ju juthbackamarnaden, och där kan man ju alltid hitta nåt skrot att samla hem. Skoj!

Anonym sa...

Denna kommentar har inget med inlägget att göra. Men jag har varit paralyserad. Paralyserad av kärlek till den blåa vallmon du haft på bild. Den är så fin, så vacker. Hur gör jag för att få en sån att förgylla min trädgård??. Jag är alldeles ny med blommor, men jag vill få dem att växa, att trivas. Jag vill haaaa!! //Hanna:)