-->

En kärleksaffär, igen!

27 maj 2012

Jag inledde min sommarromans. Min mjukis hammare och jag har haft en kärleksaffär flera år i rad nu, fast i år blev den kort men intensiv...bara idag! Han är en riktig mjukis på insidan, men hård när det gäller.
"Iron Man" var också inblandad. Iron Man är min "Järn-etta", utan honom skulle jag ha noll koll och inte sten-koll!

Tack mjukis-hammaren och Iron-Man för en het dag längs förmultningens-stig. Det blir ett kompost-special i ett senare inlägg.

Over and out!

2 Comments:

Ranunkel i rabatten sa...

Själv höll jag också i hammaren i helgen. Jag har inte samma kärlekskänsla dock. Jag har blåsor i hela händerna... inte så van att hamra helt enkelt.

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Du skriver sååå poetiskt om dina vackra verktyg. Jag skulle också vilja ha en ironman, jag antar att du använder den till att "stampa marken" och annat. Tror du att man kan köpa sådana, jag har precis varit inne hos Maria på Almbacken och blivit sugen på att göra svängda gångar...

Ha det gott, kram H.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Recent Posts

Top Comments

Copyright © All photos are taken by me unless otherwise noted. If you decide to use my pictures, please give me credit or link it back to this blog, thank you. e m a i l : min.eden|at|hotmail.com

Popular Posts