Öppen trädgård

Jag var sen med allt i år. Knappt så jag fått sommarblommorna jordade. Men eftersom jag kommer att få ett gäng glada damer på trädgårdsbesök i morgon bitti, så fick jag äntligen något gjort. Till och med lite styling hann jag med. Jag lider lite av prestationsångest inför trädgårdsbesök, allt ska vara så perfekt som det någonsin kan bli hemma hos mig. Jag är väldig självkritisk och kanske har jag till och med komplex över min lilla unga trädgård. Jag försöker intala mig själv att det finns ingen chans att den kan se ut som en lummig 20-30 år gammal trädgård, herregud, Min Eden är bara 7 år gammal....knappt så maskrosorna har hunnit växa till sig *skratt*...
Den som vill komma och inspektera hur en 7 år gammal trädgård kan se ut, är hjärligt välkommen på mina "Öppna Trädgård-dagar" som infaller:

torsdagen 19.7 (se i programet här: Jakobs dagar)
samt
söndagen 19.8 (den nationella: Öppna trädgårdar-dagen)

3 kommentarer

Sandra, i sagarden sa...

mig kan du räkna med endera dagarna :)

pioni sa...

Taidan tulla katsomaan ihanaa puutarhaasi elokuussa:)

Karolina sa...

Det skulle vara så härligt!
Lite långt att köra från oss men vi får se om det lyckas.

Det skulle vara så kul att träffa dig i live =)

Ha en skön sommar, njut!