Mini vattendammen

Jag har saknat ett "riktigt" vattenelement i trädgården. Inför trädgårdsvisningen i juli tog jag mig i kragen och fixade till problemhörnan invid terassen. En mörk skuggig kil, som jag inte vetat vad jag skulle göra med.


Jag placerade ut stenar, och i mitten en stor gammal järnbalja. Jag satte en plasthink som botten. Köpte en pump, och fyndade samtidigt en ängel. Den liknade så "min" skyddsängel
keramikängel
[gör en mouseover] som jag gjorde i keramiken.

Mossan och den gamla kranen blev kronan på verket. Jag "sydde" fast mossan i en handduk, som är nedsänkt i dammen, då hålls mossan våt hela tiden.Det var ett himla roligt litet projekt, och hel nöjd blev jag!

Jag vill påminna er att jag har
Öppen Trädgård
nästa söndag. Adress och tider högst uppe på bloggen.


Ha en trevlig söndag alla gröna själar och alla andra själar.

3 kommentarer

Saila sa...

Jätte, jätte, jättefin liten damm!

Bea sa...

Åhhh...sååå fint!
Du är mästarinnan på kreativitet!

Jag har vägarna ditåt på sö men dessvärre blir det jobb på dagen och kalas på kvällen...suck!
Kram /Bea

Home Bohemia sa...

Åhh så vackra bilder:) /Maria