Hängrönn rosenbåge

Jag var ute med morgonpigga trädgårdshunden Nessie och inventerade in the Garden. Jag säger bara
GOOD MORNING SUNSHINE!
♥ vilken underbar morgon ♥


Min rosenbåge börjar arta sig. Jag har två hängrönnar som bildar en båge. Tanken är att den med tiden ska bilda en stadig stomme, tillsammans med Klängrosen William baffin och alpklematis. Rönnarna är så vackra året om. Just nu är den helt tung av röda lysnade bär. Tänk på att hängrönnarna växer kraftigt, och ska tuktas hårt. Jag brukar använda de böjliga kvistarna till stommen för kransar. Kolla här
kRANSSTOMME AV HÄNGRÖNN
[gör en mouseover]
3 kommentarer

pioni sa...

Tämän päivän aamu oli kyllä upea, oltiin miehen kanssa kävelyllä jo kymmeneltä;)
Upean kaariportin olet tehnyt pihlajista!

Saila sa...

Vilken rolig idée! Nessie ♥

Kukkaiselämää sa...

Hieno kaariportti! Mukavaa keskiviikkoiltaa.