Fäll dina löv!

Hösten är här. Acceptera. Jag har dock  aldrig problem med att ta emot hösten, sett ur mitt "trädgårderliga" högre "jag". Mitt vanliga jag är kanske inte lika förtjust i mörka regniga kvällar och korta dagar. Men jag fäller också mina löv på hösten. Det är skönt att få släppa alla "måsten" som berör trädgård. Det existerar ju inte några måsten i trädgården....?
 
Jo, vi har ett ansvar för vår trädgård. Den förväntar sig att bli skött. Vi ger och vi tar.  Nu får min trädgård släppa taget om mig, och jag får slätta taget om trädgården. Nu får vi båda vila, och fälla våra löv. Tack.
 


Dame Eden har välsignat trädgården och lovat beskydda den under vintern. 
© www.MinEden.com

1 kommentar

Liljas Corner sa...

Det är för väl ändå att vi har vinter. För då hösten kommer känner jag också att jag behöver en paus från trädgården. Och våren vore nog inte sådär magiskt fantastisk om inte vintervilan vore så lång.

Tack för ögongodiset!