11 feb. 2014

Image map


Det blev en "karikatyr" bild av the Garden. Tanken är att jag ska skapa en Image Map, dvs en klickbar bild som tar dig vidare till de objekt du klickar på. Ska bli roligt, jag gillar ju utmaningar som kräver lite tanke och kod bakom. Fast denna teknik är egentligen inte så svår, det kräver mer tålamod än skicklighet.


Om ni hittar "Nessie the Garden Dog" kan ni klicka på henne.

To be continued!
Nessie the Garden Dog
Image Map


Owl
Image Map

Qi Chi
Chi Qi


Stilleben
Image Map

Dame Eden of the sunrise
Image Map

Rebicycle
Image Map3 kommentarer:

Sandra -vardagsflow sa...

Men så fantastiskt!!! :D

MINNA sa...

Tosi kiva idea pihan eri osien esittelyyn. Olen miettinyt miten esittelen puutarhuri opintojeni opinnäytetyön, jossa teen pihasuunnitelman ja joka esitetään yleisölle. Tämä olisi mahtava tapa, mutta taitaa olla liian haastava tekniikka opetella. :O)

I mitt huvud sa...

Jag är djupt imponerad, som den teknikanalfabet jag är.
Jag har inte ens listat ut hur (om det ens går) jag på min blogg gör för att skriva klicka här, och så när läsaren gör det, hamnar på nån länk eller tidigare inlägg...

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...