Videflätning

Jag brukar olja in mina videarbeten med träolja varje år. De håller längre. Om man sitter med en korg 5 timmar så är det ju trevligt att få ha den några år. Min första korg gjorde jag för 10 år sedan. Den har jag oljat in varje år. Den ser lika fin ut ännu. Det är den som syns på sista bilden invid sprayburken.
 
I år använde jag träolja i sprayform. Usch va äckligt...man borde ha gasmask! Men med spray kommer man åt lite bättre än med pensel.
 
Då vill jag önska alla gröna själar och alla andra själar en underbar helg!

© www.MinEden.com

4 kommentarer

pioni sa...

Hyvin on säilynyt!
En ole tajunnut että pajuakin voi öljytä...

Susie på Stjärnarve... sa...

Snygg korg, ser ut som ett proffs gjort den! Men du...den var på första bilden inte sista!! *fniss*
KRAM
Susie

Unknown sa...

Fina korgar du gjort! :)

MINNA sa...

Totta, että ajan kanssa tehdyn punontatyön haluaa säilyvän mahdollisimman pitkään. Hieno kori! Ja kiitos vinkistä. Taidankin öljytä omia punontatöitäni minäkin!