Kotiblogit

Bloggarnas egen tidning heter, Kotiblogit. Den tredje tidningen i raden utkom idag 2.7.2014. Mina exemplar blev levererade till brevlådan. Jag fick den stora äran att medverka i detta nummer med en 8 sidor lång artikel, om trädgården naturligtvis, what else... samt egna fotografier.
 
Tidningens koncept skiljer sig från andra tidningar på det viset att de medverkande får själva vara med och skriva sin artikel med egna fotografier. Det tycker jag är exceptionellt roligt. Artiklarna blir så mycket personligare.  
 
I tidningen finns olika bloggar och bloggare representerade. Matbloggar, modebloggar, resebloggar, Lifestyle- och Trädgårdsbloggar...
 
Tidningen är som gjord för dem som inte vill hänga på nätet för att hitta inspiration. Speciellt sommartid kanske det är skönare att hänga i hängmattan med en tidning i handen, i stället för att hänga på nätet.

Njut av sommaren alla gröna själar och alla andra själar!


Kotiblogit tidningen 2.7.2014


Kotiblogit tidningen 2.7.2014

6 kommentarer

Anna Vattenkanna sa...

Grattis! Oh, så roligt det ska bli att få se din trädgård i tryck, tyvärr behärskar jag inte språket så jag får titta på bilderna.

Jag är också med på ett eller flera hörn i detta nummer, jag vet inte riktigt eftersom den inte landat i min brevlåda ännu här i Sverige. Men min trädgård är med på omslaget i a f, det har jag sett.

Konceptet är riktigt bra med egenproducerat material av bloggarna som du påpekar. Attans att jag inte kan finska.

Kram

Karolina sa...

Läste den idag!! Tyckte så jätte mycket om dina bilder och text!!! Bästa artikeln i tidningen - fast den är ju intressant, hela magazinet..

Drömgården sa...

Oj så kul! finns den i butiken eller måste man prenumerera?

Maria sa...

Selailin lehden kaupassa, kuvasi näyttivät hienoilta!

pivi sa...

Oho, onpas kiva idea ! Kiitos tiedosta, pitääpä heti kaupassa vilkaista :)

Tuija sa...

Kiva löytö tämä blogisi!