Besviken och sviken

Minns ni kattmyntan?

Nu vet jag att Kattmyntan inte går att lita på. Hon är underbart vacker och väldoftande, lång smal skönhet, lik den vackraste blondin. Hon förhäxade mig. Hon lovade, men löftet var ett tomt löfte. Hon ljög. När jag vände ryggen till smålog hon och hånade mig, precis det som Ernst varnade för. Hon tog nästan död på mina rosor. [läs här] 
 
I år klippte jag ner kattmyntorna tills mina rosor var långa nog att stå emot kattmyntornas elaka tungor. Det var först i juli som jag lät kattmyntorna blomma och växa fritt. Jag är fortfarande besviken. Det kommer att ta år innan jag kan lita på er...om jag någonsin kan göra det mera!


© www.MinEden.com

2 kommentarer

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Vacker är den i alla fall ;-)
Birgitta

Erika sa...

Ja jo så kan man se det men Leonardo han klarade av det i alla fall och då har ändå kattmyntan fått försprång i min rabatt!