The Birds

Likt flyttfåglarna, samlas alla burkar, lådor och vattenkannor i stora högar. Man börjar ju undra om de har tänkt flyga söder ut hela bunten när de gaddar ihop sig såhär...Tänk om jag vaknar en vacker höst morgon och alla har försvunnit. Då kan man börja undra lite...om man ändå borde ha tvättat dem! Nu står de smutsiga och leriga och kanske väntar på att jag ska skura upp dem, inför resan...Jo jag borde väl tvätta dem, men borde jag kedja fast dem också! Eller? Då undviker man samtidigt risken att de likt i filmen "the Birds", skulle kunna göra något fuffens!
© www.MinEden.com

3 kommentarer

Sandra sa...

Det är alltid lika tungt att behöva tvätta krukorna :/

Mantelilaakson Susanna sa...

Hurmaavia, elämänmakuisia kuvia!
Ihanaa syystunnelmaa sinne tummuviin iltoihin!
Ja kottikärryllinen lämpöä vielä täältä etelän auringon alta! Nauti elämästä!

Karolina sa...

Jag brukar också ha en massa burkar på hösten, men inte iår... alla burkar är i bruk när jag har tagit en massa, massa sticklingar =)
HAr tom. kört runt vänner o lillbrorsans hus och hämtat deras krukor också...

HA en så fin höst!
Njuter alltig lika mycket att besöka ditt underbara blogg. I sommar hann vi inte träffas, har varit så upptagen med allt byggande men nästa sommar, förhoppningsvis....

Om du vill, så har jag en blogg utmaning som väntar dig, kika in på Månadsbild - posten...

Kram, KArolina