Handyman och verktyg från Fiskars

(Inlägget i samarbete med Fiskars)

Det pågår en kampanj att vi ska satsa på inhemska produkter. Om alla köpte inhemska produkter för 10€ i månaden, skulle vi skapa 10 000 nya arbetsplatser på ett år. Jag har dragit mitt strå till stacken och skaffat nya inhemska trädgårdsverktyg från Fiskars, off course! Jag förnyade verktygs-parken med några trädgårdsverktyg som jag inte visste att jag inte kunde leva utan, tex


Fiskars Tools
Jag passade på att fotografera min handyman in action...

Fiskars QuikFit™ Teleskooppivarsi (M)1400-2400 mm ja Räystäskourun puhdistaja Fiskars QuikFit™ Teleskooppivarsi (M)1400-2400 mm ja Räystäskourun puhdistaja

Fiskars Solid™ Monitoimiharja

Handyman började tröttna på alla slitna "stilleben" sopborstar, som var mer snygga (enligt mig) än användbara. Så han fick en helt ny.  Vilken lycka, nästan som på julafton!
Jag har egentligen aldrig förstått idén med att räfsa löv, det är ju helt naturligt med löv på hösten, dessutom brukar "aika hoitaa" och innan snön har kommit brukar alla löven vara som bort blåsta till grannens gård. Men jag skaffade en splitter ny Fiskars räfsa åt min man, kanske han vill räfsa...

Fiskars Solid™ Lehtiharava M lapa

Här är shoppinglistan. Allt är från Fiskars, förutom Handyman....
136042 Fiskars QuikFit™ Teleskooppivarsi (M) 1400-2400 mm
135542 Fiskars QuikFit™ Räystäskourun puhdistaja
135541 Fiskars Solid™ Monitoimiharja
135024 Fiskars Solid™ Lehtiharava M lapa
135001 Fiskars Solid™ Varsi


(kipin kapin...)

Inga kommentarer