Min Eden flyttade "hem"!

Hej alla bloggare och bloggläsare. Jag inleder detta år med att flytta min blogg "hem". Flyttlasset går av stapeln i kväll, nyårsafton. Jag citerar mig själv, med det sista inlägget jag skrev i Sevendays:


Tänk. Snart har jag bloggat för Sevendays i ett år. Helt sjukt va ett år kan rusa iväg. Sevendays året har genererat i många nya intressanta bekantskaper, vilket jag är så väldigt tacksam för. Jag tror också att jag i 7Days nått ut till en annan publik än den som jag mötte i min egen blogg, MinEden.com. Där fanns väl mest trädgårds intresserade läsare, medan det via 7Days portalen snubblade in en och annan icke trädgårdsnörd, som kanske snubblade ut från bloggen lika snabbt... eller så inte... Skratt.


Roligt har det varit, men allt roligt tar någongång också slut, även mitt år med 7Days. Jag tog beslutet att flytta hem. Med "hem" menar jag min egen blogg MinEden.com. Det är nog där jag hör hemma. Min blogg har definitvt hemlängtan.

Att blogga i 8 år på ett och samma ställe kan väl orsaka "stagnation". Så året med 7Days gav mig möjligheten att testa blogga utanför boxen, vidga vyerna och utvecklas. Men nu är det dags att flytta hem igen och flyttlasset går redan nu på nyåret.

Jag hoppas flytten ger mig inspiration igen. Året jag har bakom mig led jag av inspirations- och kreativitiets brist, vilket inte har något med 7Days att göra. Jag vet inte varför kreativitetens ådra sinade. Men nu hoppas jag att inspirationen ska födas på nytt med det nya året. Jag hoppas också att ni vill fortsätta att följa mig även när jag flyttat "hem", att mina blomhistorier ska få er att skratta och att mina fotografier och mitt trädgårdspyssel ska inspirera er att få jord under era naglarna. Jag säger bara "more garden to the people"!

Välkomna att fortsätta följa mig på adressen:

www.MinEden.com

3 kommentarer

Tante Mali sa...

Happy New Year!!
Elisabeth

Unknown sa...

Men va ni nå lämnar 7days allihopa :o

Malin sa...

Trevligt, har saknat den ursprungliga bloggen
när man råkat klicka in och den legat ´ödelagd´...!
more garden to the people, yes endeed!
h. Malin