Växtbelysning Art. 5576

                                   Inlägget i gott samarbete med Nelson Garden ( Växtbelysning LED Kasvisvalaisin )

Hur går det med era frösådder, har ni kommit igång? Hos mig står jordiga byttor i varje fönster och trängs. Förrådet börjar också vara överfullt. Jag tror jag har rekord i år (igen) i antal frösådder, inte för att jag har som mål att överträffa mig själv varje år, men det verkar som om mitt intresse ökar för varje år. Galenskapet förvärras med åren, och man undrar ju hur detta trädgårdsberoendeskap ska sluta...

Bloggsamarbeten är ju en hetpotatis. Men jag brukar varje år fråga några företag om de vill samarbeta, jag tycker det är trevligt. Oftast får jag själv välja vilken  produkt jag önskar. 

Nelson Garden är en av mina samarbetspartners i år. Produkten jag valde är energisnåla LED växtbelysningen Art. nr 5576. Den här växtbelysningen har jag monterat upp med krokar och tunna kedjor. LED lamorna väger ju absolut ingenting, de är sirliga, stilrena och tilltalar även det estetiska ögat (viktigt eftersom de är inomhus och vi ska orka se på dem!)

Skenet är behagligt och stör inte alls. Jag har två stycken intill varandra, upphängda i in vägghylla. Jag kan ärligt rekommendera Art. nr 5576 till andra gröna själar och alla andra själar, som letar efter det ultimata växtbelysningen.
1 kommentar

Drömgården sa...

Det är trevligt med samarbeten. Dina lampor är så snygga, och de var inte alls bländande när man sitter vid ex. köksbordet. Att dina sådder dessutom står på en jättefin byrå gör det bara trevligare. Finns mycket bra produkter på nelson :)
/Kitty