Odlingslotten

Uppdatering från odlingslotten:

Ja, det känns som om en helt ny värld öppnat sig, med nya dimensioner av möjligheter. Jag började i söndags, men har redan 3 långa jordbäddar där jag kan påbörja den nya resan till den oupptäckta dimensionens värld. Fantastiskt! 

Har grundat med pafflådor och halm på det, därefter massor av kodynga. Avslutas med jord. 

Rookien har talat!
2 kommentarer

Rost och rädisor sa...

Ser ut som ett jättebra sätt att börja på. Det kommer att växa som bara den! Alltid så roligt att komma igång och se bäddarna ta form. Man känner sig så nöjd och fylls av en go känsla därinne i bröstet.
Allt gott
/Anette

Drömgården sa...

Såg att du fått till nya bäddar nu. Jag knegar på där då jag hinner... känns inte som den snabbaste processen för mig. Jag vill ju ha allt klart här och nu.. Men det funkar inte riktigt så.. Men roligt har vi! :D
/Kitty