Tack för besöket!

Jag önskar att fler skulle våga öppna sina trädgårdar för besökare. Energin man får och den energi man ger, är fantastisk. Det är mycket arbete men det är det värt. Dessutom är det ett utmärkt sätt att ha piskan på sig själv, så att man verkligen kommer sig ut för att plocka ogräs osv. Jag behöver ha en Öppen Trädgård åtminstone en gång per säsong för att hålla trädgården snygg.

Jag vill tacka alla som tog sig tid igår för att komma och kika in i min trädgård. Det var en underbart rolig och givande dag, som vanligt. Idag är jag en trött, men mycket glad och lycklig trädgårdist.

Kanske vi ses nästa år igen?



Det var många som undrade vad denna växt hette. Det är en styv klematis, som blommar med små klocklika blommor, Klematis Integrifolia, heter den. En lättskött klematis, som troget har kommit varje år, även efter våra senaste svåra vintrar. Rekommenderas!



1 kommentar

Drömgården sa...

Nån styvklematis har jag inte ännu. Står på önskelistan. Ja det är nog mycket man får gjort innan öppen trädgård, som antagligen skulle skjutas upp till "en annan dag" annars...
/Kitty