Skål för Lena idag!

Jag hade fint besök i trädgården idag. Ett glatt gäng på åtta damer från Vasa överraskade sin vän som fyllde 50 år, med ett besök till trädgårdsstaden Jakobstad. I programet ingick ett besök i min trädgård. Mycket trevligt tycker jag! Vi inledde med att skåla i lite bubbel, och jag berättade helt kort om trädgården. Damerna fick smutta på skumvin medan de minglade runt. Tur med vädret hade vi också.

 

Stort Grattis Lena!


Lenas härliga gäng!


Jag hade plockat ihop lite goodiebags åt födelsedagsbarnet och hennes vänner. Ett knippe vallmokapslar-  Akleja "Nora Barlow"- och Riddarsporre frön.

 Jag önskar ni fick en minnesvärd dag i min trädgård och av resten av dagen i Jakobstad. Jag hoppas vi ses igen!!

1 kommentar

Unknown sa...

Tusen tack för en underbar början på dagen. Härligt att få uppleva din fina trädgård med alla vackra skrymslen och vrår. Ha en bra höst! Önskar Lena 50 med vänner. ❤