Vallmo invasion!

I år har jag mist många olika vallmo sorter. Fröna hade ju ingen chans att etablera sig med denna torra vår och sommar. Det märkliga är att den röda dubbla och den rosa dubbla verkar klara alla förutsättningar. Även  den enkla lila har en tendens att klara det mesta. 

Jag rensade ur växthuset där den dubbla rosa hade invaderat. Jag har ju en svagheten att jag har svårt att riva upp något som börjat etablera sig, speciellt vallmon... men någon måtta måste det ju vara!! 
3 kommentarer

Malin sa...

Härliga vallmon! Den röda dubbla blommar massor här nu också, (efter dina gratis kapslar ;)..) Hade gärna haft den rosa också, men ingen sån har ännu dykit upp! Har också många andra sorter i år som inte kommit upp pga av torkan!
Oj, dom tomaterna har jag inte prövat. Kanske du delar frö av dem med, eller byter?;)...Har många tomat sorter själv i år men alla ger inte stora skördar så de blir knappast flera år. Roligt ändå att prova nya!

Drömgården sa...

De är så fina!
Hade den mörkrosa på odlingslotten förra året, men iår har jag både den och en rosa som liknar den du har på bilden... Den kan alltså bli lite hur den vill när den självsår sig??!! :) Men jag är bara glad, för den ljusa är jättefin!
/Kitty

A Casa Madeira sa...

Beautiful pictures.
janicce.