Använd SKYDD!


Alla vet vi att vi måste använda skydd, eller hur? Men hur många gånger har det inte hänt sig att vi tänkt på det först efteråt.Vi ser ofta inte riskerna förrän det är för sent, då är skadan redan skedd. Det kan vara skador som blir bestående tyvärr. Allt är vårsolens fel. Vårsolen är skön men farlig. Den sätter fart på lusten. Det sätter fart på klorofyllet och lusten att växa vaknar till. Så kom ihåg, skydda era städsegröna innan det är för sent. Använd skydd, vi vet alla varför!
(use protection!)

8 kommentarer

Tigris Predikantan sa...

Hum, vad hände?
"Nyfiken Tigris" *ler*
:)

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Jag förstår varför din blogg blev finaste bloggen förra året! Underbart vacker och senaste inlägget dessutom mycket humoristiskt:-)

Jag sökte något sätt att adda mig, men du kanske inte har någon sådan möjlighet?

Ha en go kväll, nu är det träff med John Blund! Hyvää Iltaa!

Gunilla sa...

Hos mig är det redan försent. Sockertoppsgranen har börjat bli brun . den är så stor också snart fyra meter så det är lite svårt att täcka den men har jag tänkt till så hade det ju gått att ordna.

Ha en fortsatt fin helg
Gunilla

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Javisst är det så att skydd måste till i den starka vårsolen. Men....det är inte alltid jag får till det där skyddet. Vissa år lyckas jag...och vissa inte. I år är ett sådant år. Har redan konstaterat ett par mindre snygga skador orsakad av den förföriska vårsolen...

Trevlig helg!
/Charlotte

Monica fra Koseleg sa...

Ja der sa du noe! Den feilen har jeg gjort før. Takk for tipset!
Kjempeflott blogg- og vakre bilder!
Jeg tror jeg har sagt det før- men gode ting kan ikke sies for ofte eller?
Ha en fin kveld!

Bea sa...

Hej, hej!
Jag ler... underfyndig text!
Men du påminner mig om nödvändigheten ;)
Ha en bra dag!/ Bea

Inger sa...

Visst, visst men man kan chansa också och hoppas på tur:)

StrandviksVillan sa...

Hehehe! :D

Hmmm... började fundera... Har två tuijor i krukor vid entrén. Skulle det vara bättre för dom om jag flyttar dom tillfälligt att stå vid den norra gaveln där det är skuggigt? Förresten har jag inte vattnat på länge heller, kom jag på nu :P Men dom ser åtminstone välmående ut. Svara om du har tid :)

Ha det så bra och lycka till med planteringarna. Själv tar jag mina sommarblommor från svärmor som odlar till försäljning.