Mäss with me: № 3

Jag lovar, det är det sista inlägget om mässan Nordiska Trädgårdar. Här får bilderna tala sitt eget språk, inget svammel....Förra helgen 25.4 var jag på mässa i Vasa. Där träffade jag landskapsarkitekten Saila Routio, journalist på trädgårdstidningen Oma Piha. Tidningen "Oma Piha" har kommit ihåg oss trädgårdsbloggare på ett härligt sätt, med en mässbiljett och ett produktpaket, 3 böcker och tidning. Saila Routio har kommit ut med en egen bok "Oman pihan suunnittelu", den fick jag, signerad naturligtvis. Tack Saila och tack Oma Piha!.......Boken "Oman Pihan suunnittelu" .............."Saila Routio"

Jag tog ett kort av Saila på mässan, men hon blev så suddig, jag lånade ett foto från nätet istället, (hoppas att det inte gör något Saila :)


12 kommentarer

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Läckra bilder du visar!
Fortsatt trevlig helg
Birgitta

It's me sa...

I really like these pictures !!

Thanks for sharing !

Hugs from Ria

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Snyggt!
Skönt att slippa svamlet...
Näää, bara skämtar!!:-D
Ha en go fortsättning på helgen!

Gunilla sa...

jag tittar noga på alla bilderna från mässan för jag var inte där. Många smarta ideer som jag gärna tar till mig. Något kan jag ju försöka komma ihåg.


Ha en fin början på Maj.
Här är det grått och trist väder, det regnade hela natten så nu far nog det sista av snön.

Kramen/Gunilla

IngunnBW sa...

Nydelige bilder! Jeg nyter bilder fra messer, så det er bare å kjøre på ;)

Huset vid ån sa...

Åhhhh, Jag bara njuter av dina vackra o inspirerande bilder! Ha en Trevlig o Skön 1 Maj! Kram Therese

Thorins Trädgård sa...

Hallå hallå, vilka finfina bilder från mässan. Visst var väl Hasselfors trädgårdslid riktigt smart och snyggt?

Marit

Saila sa...

Hej igen! Inget problem med foton, den tog min goda vän Regina här på Åvensor i min trädgård ifjol. Katten Ransu fick vara med :-)

Hilde sa...

Så flott at du viser disse vakre og inspirerende bildene ! Bare å vise flere - sukk!!! I dag regner det hos oss, men det ser ut til å lysne, så kanskje kan jeg gå ut å hage litt i deilig nydusjet luft litt senere i dag ...
Ha en deilig helg i hagen
Klem HIlde

Bland blomster & bladverk sa...

Ja hej!
Nje, har inte varit så hävt med bloggandet på en tid, men nu är jag på gång igen! :)
Glada vappen!
/jk

Annika Christensen sa...

Vad mycket fint du visar.
Kul med den finska boken.
Ha en skön söndag
Annika

ruusu sa...

Ihania kuvia ja tarinoita