Fröken Rosa tycker gult är fult!

Idag fullkomligt skvätter det solsken. Det forsar ner vatten från taken. Nästan att man kan se med blotta ögat hur solen smälter snön i drivorna. Vilket otroligt påskväder. Våren inte bara kikade in, den stormade in i till Min Eden.
Välkommen våren!Jag gillar inte gult, gult ÄR fult. Dessa är det gulaste jag kan tänka mig att ge pengar för. Fröken Rosa försöker hålla sig till enbart vitt, blått och rosa i olika nyanser. Punkt!

5 kommentarer

Knatten sa...

Oj, jag älskar gult. Men jag gillar rosa oxå. Fast det är bra att alla är olika. Tack för titten på din blogg. /Knatten

StrandviksVillan sa...

Samma här, nej tack till gult!
Fast ändå tog jag hem ett knippe narcisser :) Och jag måste erkänna att de skiner som en sol här på köksbordet.
Fast i trädgården kommer jag inte plantera nåt i gult!

Fin fortsättning på påsken!

Gunilla sa...

Här är det mulet men plusgrader och det har det varit nu ett par dagar så solen verkar skina med sin frånvaro hos mig, det är riktigt tråkigt.

Ha en fortsatt fin Påskhelg

Kramen/Gunilla

Att leva med kor :) sa...

Jaa...visst e det härligt med smältande snö. Jag kunde inte hålla mej ur rabatten igår så jag grävde mej igenom drivorna för att kika under lövtäcket...där grönskade det för fullt, trevligt. Imorgon ska jag beställa lökar att plantera, Sinivaleunikko som den heter på finska, den e ju så vacker...hoppas bara jag får den att blomma:) Glad påsk!

Randi sa...

Hihi...jag känner verkligen igen mig...men för ett par år sedan insåg jag att jag missade något. Trädgården hade blivit ruskigt tråkig om jag enbart hade haft rosa som inslag bland allt det gröna. Jag har idag ett område som har rosor från gult, aprikos, orange och brandkårsrött mot en tegelvägg, som ligger mot öster. Det är min frukostrabatt och idag är den nog den vackraste rabatten jag har. Tänk så det kan bli! Men jag skulle (nog) aldrig blanda gula och rosa! Och om jag hade haft en liten trädgård så hade jag bara haft din kombination!
Kram Randi