E=mc2

Jag har flera år haft tur med vädret med min frivilliga juni-semester. Hmm, vad nu det kan bero på att början av juni nu är så solig och fin, åtminstone här. Jag tror hårt på kaos-teorin, och fjärilseffekten! Slaget av en fjärilsvinge i Peru kan orsaka solsken i "Min Eden", visst var det så...eller berodde det på Relativitetsteorin? Hur som helst har vi återigen en helt fantastisk solig morgon i "Min Eden".




Min "White Swan" ser ut att ha tvättat håret nu på morgonen, ingen bad-hair-day idag...Det är så mysigt att lufsa på i trädgården på morgonen, verkligen 0-ställande för hjärnan.





Jag köpte 2 nya prydnadsäppelträn från Sunds nu igen. Dessa heter Malus 'Hyvingiensis, Järnvägsäppelträd. De har fått sitt namn av att den hittades vid järnvägsstationen i Hyvinge för 130 år sedan, och finns nu runt om i Finland, nice...Min borde väl se ut såhär om några år...hoppeligen:

Bild lånad från bloggen: Anun puutarha

8 kommentarer

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Jag håller helt med dig! Härligt att lufsa runt en stund på morgonkvisten....
Oh, nu tror jag visst att en fjäril flög förbi där... Märkte du nåt?:-)

Ha en go weekend! H.

Saila sa...

Jag kommer din väg pä veckoslutet (söndag/måndag i Jakobstad). Hoppas du är hemma! Jag skickade dig epost till din mineden-adress. Kan du svara med telefon, jag tar inte datorn med!
mvh,
saila (från Oma Piha)

IngunnBW sa...

Herlig morgenstemning fra haven din :) Jeg liker alle best å rusle rundt i haven på morgenen, gjerne med en kopp kaffe og sette meg ned på en stol eller benk omgitt av nyoppvåknete blomster.
Prydepletreet ditt var så vakkert!

Susie på Stjärnarve... sa...

Ja, inte är det sol och värme här inte! Tvärtom!! Visserligen har vi haft väldigt soligt ett tag, men kallt. Men nu har vi fått regn så det fäster. Inatt vaknade jag av att det vräkte ner, det kom 23 mm på en halvtimme så nu räcker det ett bra tag.
TREVLIG HELG!

Johanna Rintanen sa...

Aivan mahtava blogi ja mitkä kuvat. Ihastuin oitis tuohon kasvatuslavaasi ja kivikujanteisiin. Upeaa tunnelmaa

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Morgonlufs är gott för själen.... Spännande med äppelträden!

Kallt här, men inte mycket regn......

Ha' en bra helg!
/Cahrlotte

Bea sa...

Hejsan!
Du verkar ha en fin början på din juni-semester :)
Guldstunder och vackra blommor, vad mer kan man begära?
Men...nu kommer regnet, så välbehövligt på mina nyplanterade sommarblommor.
Trevlig helg!/ Bea

Unknown sa...

Morgonlufs medges inte hos mig idag:) Då blåser man bort. Har placerat mig framför datorn istället. Det håller lockarna i schack! Fina äppelträd.
Ha det gott, Charlotta