Med tiaran på huvudet…

 

…med trädgårds-tiaran på huvudet och kameran i handen blir det en trädgårdsrunda denna ljuva lördag-augusti-morgon.  Vattenkannan blev fylld av rönnkvistar och rönnbärsklasar efter gårdagens hängrönnsbeskärning. Kannan får stå som stilleben en tid så länge bären hålls på kvistarna.  Rosen Henry Hudson väntar snällt i zinkämbaret att bli planterad. Vi har gått tillsammans runt och tittat på en lämplig plats men ännu inte hittat hem. “Lobbon”, eller för er som inte kan dialekt, uteborsten, dansar jag med varje dag…finsk tango…!

 

 

Solrosen lyste ikapp med morgonsolen. Jag har två solrosor intill terassen som bara hamnat där…tack för det! Jag vill också tacka Snickar-Micke för den underbara gamla stolen.  Hela den är unik! Den har definitivt en hög “Min Eden”-faktor! De rostiga mjölkkannorna är nya i trädgården. De får ströva runt lite och hitta sin plats…jag känner att de behöver få stå tillsammans, eller hur? Rosen Martin Frobisher bjöd på några blyga små blommor. Jag känner att säsongen börjar vara över för Martin. Vi ses nästa år, Martin! Martin har blommar duktigt hela sommaren och förtjänar lite vila. Martin du behöver inte bevisa något för mig, jag älskar dig ändå, se till att få lite vila så du orkar nästa år också!

 

Jag sätter min trädgårdstiara tillbaka på stenen!

 

© www.mineden.com

8 kommentarer

Rose Garden Malevik sa...

Hej där.........härliga bilder du bjuder på :)
nu startar partysäsongen på nytt....
så missa inte..

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

VÄLKOMMEN :)
Håkan

Lottas Fotografi sa...

Vilka härliga stämningsfoton från trädgården. Gillar dem allihop! Ja, hösten tycks vara på väg. Lite väl tidigt tycker jag. Suck! Fast visst är det mysigt med hösten också!?

Kram Lotta

Betong ute och inne sa...

Hej och vilken inspirerande blogg du har....
Så mycket vackra bilder...kommer att titta in igen...

Kram Malin

Kom Achterom sa...

ooh beautiful garden!! love it!!
happy sunday
Yolanda

Unknown sa...

fina bilder med höst toning!
mina gamla mjölkkannor står ute året om, lite här och där ibland ensamma och ibland i par...
trevlig söndag!
susanne

Anna-Lena sa...

Hej!
Vilken inspirerande blogg du har! Mycket fina bilder - gillar dem verkligen. Jag kommer att titta in igen.
Vänligen Anna-Lena
http://annalenasays.blogg.se/

Isas Trädgård sa...

Underbara, stämningsfulla bilder Nina !! De två rostiga mjölkkrukorna är bedårande ... och hör ihop ! Oj, vad du är duktig att fota och fånga en känsla att förmedla !
Ha det så gott !
Kram/Isa

MyGardenSchool sa...

very beautiful photos!

MyGardenSchool