Äppelträd beskärning

 
Har ni gjort det? Nu har jag äntligen gjort det! Det borde ha blivit gjort redan ifjol men då fegade jag ur. I år var det bara att ta sekatören vackert i hand och bestiga stegen. Mannen höll i både mig och stegen. Jag avskyr nämligen höjder. Äppelträdet (Röd kanel) har hunnit bli några meter redan. Det var inte helt lätt att avgöra vilka grenar och skott som skulle styrka med...grannen undrade om det inte vore enklast att ta sågen och ta av längst ner...ha-ha :)

 

2 kommentarer

Susie på Stjärnarve... sa...

När vi bodde i Stockholm hade vi massor av äppelträd, så man är ju van. Därför har vi inga fruktträd alls här!

Betong ute och inne sa...

Hej vi gjorde det i våras precis innan de blomma...usch ett himla jobb.
Jag hade min pappa till hjälps...går snabbare då...
Vill med säga att du har så vackra bilder...!
Kram Malin