Duktiga jag…

Sade åt gubben innan han åkte att jag minsann äntligen ska stöda ur vedlidret, så vi får in ved i år. Japp så duktig ska jag vara i kväll. Drog på mig arbetskläderna, letade fram handskarna och gick med beslutsamma steg till lidret i god tro att jag verkligen skulle få det gjort. Jag öppnade dörren till lidret. Proppfullt…Längst fram vid dörren fanns en öppnad finbetong påse. Det fanns lite kvar. Synd, det kan man ju inte spara över vintern. Jag letade fram en bunke och började blanda betongen som fanns kvar. Det var tungt att blanda, så det tog ju en stund. Jag funderade under tiden vad jag ska skapa av betongen nu då…det blir ju att improvisera. Jaha, ut och leta lite inspiration. Såg solrosen som hade enorma blad. Men det blir ju bra, ett betongblad, det har jag aldrig gjort. Blev bra det här, oj va duktig jag är…Nåja tillbaka till lidret och städningen. Hittade trimmern, som absolut inte får vara i det kalla lidret över vintern. Jag tänkte att jag måste väl ändå köra slut på batteriet innan jag tar in den. Jag började trimma mina stengångar  och stenkanter och alla möjliga kanter jag hittade, batteriet var rena duracellen..den tog aldrig slut…äsch struntade till sist i det och skulle föra in trimmern. Såg på vägen in, min krans som jag band ihop en kväll. Oj, den måste jag fotografera. Jag kan ta kameran på samma gång jag är inne. Nåväl, hittade kameran och började  fotografera, och hittade en massa som skulle fotograferas!  Hoppsan, hur gick det här till, igen? Jag skulle ju städa lidret. Ok, hann knappt till lidret när grannen kom ut, och naturligtvis fastnade jag med munnen ganska länge där också. Hann nätt och jämnt tillbaka till lidret när gubben kom hem. Duktiga jag!

 

 

 

 

© www.MinEden.com

6 kommentarer

Vita rosor och förgätmigej sa...

Hahaha... låter lite som jag det där... ;0) Du är i alla fall galet duktig på att ta vackra bilder. Kul att jag hittade hit!

Kram/ Anna

Helens trädgård sa...

hahaaa, tanken var god, det blev bara många hinder i vägen :=)
Ha det gott!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Så det kan gå :-))) På nåt sätt känns mönstret igen...... Men du hann ju massor, även om det inte var planerat....

Kram
Charlotte

Helén sa...

hihi...så kan det bli! Klart man väljer det man tycker är roligast och inte kan man väl slänga lite betong...hihi//Helen

Torunn sa...

Koselig blogg du har og fine bilder fra høsten. Tid for å rydde bort blomster og potter.

Glycine blanche sa...

All your blog is beautiful. I'd like the widget of google to translate but your photos are so pretty. Thank you.