Bongaa Puutarha

Bonga Trädgårdar 19.8.2012. Jag har anmält mig till "Öppna trädgårdar" händelsen nästa år, när de nordiska länderna firar en gemensam trädgårdsdag. På adress www.oppnatradgardar.fi och www.avoimetpuutarhat.fi, kommer alla trädgårdar att presenteras senare. 


HÄR finns info både på finska o svenska!

 -♥-

Eli kaikki puutarhanharrastajat...ota haaste vastaan ja tule mukaan!!

 

 Det var en blogg-läsare som tipsade om "Bongaa Puutarha"-händelsen, det tackar jag för!!


© www.MinEden.com

5 kommentarer

Susie på Stjärnarve... sa...

I år var jag inte med under TRÄDGÅRDSVECKAN när vi har Öppna Trädgårdar. Tycker att det ska gå några år mellan varje deltagande så att man har nått nytt att visa upp - även om det kanske inte är samma människor som kommer och tittar. Men jag saknade det faktiskt, för det var väldans trevligt!
"The eagles are flying" som vi brukar säga, det betyder alltså att fröna är på väg!!

Lottas Fotografi sa...

Vad kul, då har du verkligen någonting att se fram emot! Synd att man bor så långt bort!
Ha det gott!

Tant Otteskrufv sa...

Spännande! Jag går genast in och kollar!Har än så länge bara hört rykten om att det ska bli "Tusen trädgårdar" nästa höst igen här i Sverige.

Annika Christensen sa...

Vackert och klokt. Passade mig precis perfekt idag när jag sagt nej till en sak.
Tack för trösten...
Annika

Glycine blanche sa...

I love these photos.