♫ movie star, movie-star ahaaa…

Att tävla i trädgård är väl lika dumt som att tävla i musik. Nåväl nu är jag ändå med i Liv kanalens “Eden PihaKlubi”- tävlingen. Vi är 15 trädgårdar som vill vinna 1:a pris. Mitt avsnitt sändes  måndag kväll. Gissa vem som satt med rodnande kinder…
 
Programvärden, Tommy Kilponen, är nog en av landets mest speciella och intressantaste personligheter. Han var verkligen rolig att jobba med den dagen ifjol när kamera teamet var på besök. Kändes som att vara en movie-star för en dag. Hollywood nästa, eller hur? 
 
♫  Movie Star, Movie Star, ahaha,   you think you are a Movie – Star, ahaha   ♫
 

 
Den som vill se repris så går den av stapeln på söndag  29.04.2012 kl 10:10 från Nelonen, samt kl 22:00 från Liv-kanalen. Bänka er med chips och popcorn *skratt*
Avsnittet finns även på Liv kanalen här:  Ruutu.fi Eden Pihaklubi avsnitt 4
 
Vill någon rösta så finns instruktioner ovan som inledande blogginlägg. Tusen tack till alla som röstat, jag trodde aldrig såhär många ville rösta på mig…tack tack och TACK!
 
Ha det bra alla gröna själar, och alla andra själar!
/Nina

5 kommentarer

Saila sa...

Jo jag såg bara änden av programmet, tiden går för snabbt nuförtiden! Måste titta på början också. Jag sår nog dig där för en stund och prata om feng shui ;-)

Susie på Stjärnarve... sa...

Försökte kolla på det men fick tyvärr uppgift om att programmet bara gick att se i Finland!

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Kan inte se programmet men ni verkar ha riktigt roligt, vad jag förstår.
Trevlig helg
Birgitta

ciasliv sa...

Oj Nina min vän då du är så duktig! Hej Nina!!!

Kram Cia

Titti sa...

Katselin juuri Eden Pihaklubia ja tulin samantien kurkkaamaan blogiisi! Ihastuttava! Puutarhasi on todella kaunis! Tulen paremmalla ajalla uudelleen!
Aurinkoisia kevätpäiviä!