Många hörn på G

Typsikt mig att yra från en sida av trädgården till den andra, helt utan en plan. Men det är kanske så det ska vara. Tycker man ett projekt går in i ett tråkigt skede, så är det säkert bra att göra någonting roligt och inspirerande där emellan. Intill min nybyggda kompost växer det fram ett litet planteringsbord. Bygget stagnerade en tid men nu kom jag igång på nytt. Både komposten och planteringsbordet är gjord av restvirke. Det är en större utmaning att bygga av restvirke, ingen planka har samma mått, vilket gör att det blir en hel del improviserat. Med lite tur går det ihop...

Dame Eden (inte Dame Edna), står intill mitt planteringsbord och övervakar soluppgången. Hon har verkligen hittat sin plats.


Planteringsbord Dame Eden

5 kommentarer

Saila sa...

Hieno kaareva muoto hyllynpäädyssä, olet taitava! Dame Edna-Edenkin on todella upea!

Susie på Stjärnarve... sa...

Visst är det roligare att göra det som ligger en närmast om hjärtat, fast tyvärr så MÅSTE man göra annat ibland också! Men då är de thelt klart bra att sticka emellan med sådant man tycker är roligare!!

Maria sa...

Hienoa työn jälkeä, niin istutuspöydässä kuin daamissakin! Puutarhassa mielestäni kuuluukin työskennellä vähän siellä täällä, fiiliksen mukaan :)

Drömgården sa...

Jag lider av samma sak. har alltid flera projekt pågång.

Ett planteringsbord är något som jag pratat om i ett par år, men ännu har jag inte kommit igång. Vårat restvirke ska nu gå till att spika ihop några lådor som ska sällskapa mina krukor på terassen :)

Men snart är det öppen trädgård. då kommer jag och titar in! ;)

Gela sa...

ÅÅÅ precis så som jag vill ha det. Håller på och bygger ett hönshus av restvirke och gamla fådda fönster. Få se hur det blir. Ha en fin fin söndag/Gela