Ostrukturerat, just nu

 
Paeonia Bowl of beauty

Den kommer smygande känner jag. Frustrationen. Allt är så vackert just nu. Just nu! Jag vill bara ströva runt i trädgården och fotografera, vattna eller sitta och på en stol framför pionen och beundra den...strunta i alla ogräs och gör-det-gör-det tankar. Men så fungerar inte en trädgårdsmänniska, tyvärr, måste man väl tillägga.

Jag tror jag delar detta med de flesta gröna själar, just nu. Allt händer på en och samma gång i år. Jersminen, pionerna, rosorna...ogräsen, allt blommar på en och samma gång, just nu.
Trädgården ser ut som ett bombnedslag. Det är två projekt på gång samtidigt, och fler skulle jag gärna vilja hinna med.


Den här bilden med symboliserar "the garden", just nu. Ostrukturerat...


© www.MinEden.com

4 kommentarer

Anonym sa...

Lite ogräs ska det vara i en trädgård. Biologisk mångfald du vet... ;) Hoppas du fått tid att sitta och njuta en stund nu. /Lena

Karolina sa...

Det ät så härligt med pionerna... Går runt med kameran jag med... Dina bilder är så vackra. Beundrar dom så mycket...

Blir nyfiken... Vad har du på gång där? Kramar, njut av sommaren <3

Linnéa sa...

Jo, jag vet hur du känner dig. Varje säsong försöker jag tillföra sensommar/höstblomning. Jag vill helst njuta hela säsongen, hysteriskt njuta. För sen är det ju slut.
Linnéa

Katarina sa...

Här känner jag igen mig - vill helst bara njuta av min trädgård som nu börjar sse ut som jag vill ha den. Men så fort jag sätter mig ner, så ser jag något som måste göras... Ingen rast, ingen ro...