Dagens...

 
 
 
 
...bedrift! En ny båge av armeringsnät klar. Det är ju inte bara att sätta spaden i jorden och gräva ner sin båga. All befintlig växtlighet ska uppgrävas och behandlas med respekt under tiden man arbetar. Allt tar tid. Speciellt när man arbterar under HOT...av ett moln av mygg!
 
Min man har engagerat sig i dethär jordiska trädgårdsarbetet idag också. Ooops, jag menar han har hållit på med byggnadsarbete, inte trädgårdsarbete...stor skillnad där!!! Han kommer att mura en kant av mina gamla tegelstenar. Det blir kanon! Det känns bra att få en hjälpande hand i trädgårdsarbetet, eller förlåt...byggnadsarbetet! 
 
Jag får fortsätta leta efter tegelstenar, jag började gilla min tillfälliga murkant. En "ruin" står på önskelistan! 
 
 
Ha en skön helg alla gröna själar och alla andra själar!

2 kommentarer

pioni sa...

Kiva saada mies, mmm... rakentamaan puutarhaa;)

Susie på Stjärnarve... sa...

Det är rätt, lura gubbsen att tro att dom inte gör trädgårdsarbete utan något helt annat. Då är det helt OK, men jobba i trädgården mer än nån timme om dagen på sin höjd, det är jobbigt det!